Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
Atgnybkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
Atgnybkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą