Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų porų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 500 gramų ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėriena supjausčiau nedideliais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, porą - griežinėliais.
Mėsą sumaišiau su druską, pipirais, citrinos sultimis, pomidorų padažu ir svogūnais bei poru.
Mėsą šaldytuve palikau per naktį.
Kepiau grilyje apie 20 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų porų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 500 gramų ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėriena supjausčiau nedideliais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, porą - griežinėliais.
Mėsą sumaišiau su druską, pipirais, citrinos sultimis, pomidorų padažu ir svogūnais bei poru.
Mėsą šaldytuve palikau per naktį.
Kepiau grilyje apie 20 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą