Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (marinatui)
  • 5 valgomieji šaukštai garstyčių (marinatui)
  • 4 valgomieji šaukštai brendžio (marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (marinatui)
  • 9 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
  • 800 gramų avienos (šonkauliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avienos šonkaulius užpilkite marinatu, išmaišykite ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje arba orkaitėje. Orkaitėje kepti reikia apie 1 h, 195-200 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (marinatui)
  • 5 valgomieji šaukštai garstyčių (marinatui)
  • 4 valgomieji šaukštai brendžio (marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (marinatui)
  • 9 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
  • 800 gramų avienos (šonkauliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avienos šonkaulius užpilkite marinatu, išmaišykite ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje arba orkaitėje. Orkaitėje kepti reikia apie 1 h, 195-200 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų