Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (susmulkintų)
  • 2 vienetai kiaušinių (suplakti)
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 1/4 stiklinės vandens (šiltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 0.5 stiklinės sviesto (ištirpintas)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelyje)
  • 90 gramų sūris (įvairių rūšių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (susmulkintų)
  • 2 vienetai kiaušinių (suplakti)
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 1/4 stiklinės vandens (šiltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 0.5 stiklinės sviesto (ištirpintas)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelyje)
  • 90 gramų sūris (įvairių rūšių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti mieles 1 šaukštelyje cukraus, 0,25 puodelio vandens ir palikti 5-10 minučių, kol suputos.
    Suputojus spilti pieną, 2 valgomuosius šaukštus cukraus, sviestą, druską, ir tiek miltų, kad tešla būtų minkšta.
    Tešlą įdėti į riebalais išteptą dubenį, uždengti ir palikti kilti.
    Sutarkuotą sūrį ir kitus įdaro produktus sumaišyti ir įdėti į šaldytuvą.
    Kepimo formą ištepti riebalais, iškloti tešla ir sudėti įdarą.
    Suklijuoti bei susukti tešlos kraštus, uždengti ir palikti kol iškils dvigubai.
    Aptepti su 1 šaukštu vandens išplaktu kiaušinio baltymu (arba naudoti margariną).
    Kepti 40-50 min 200 laipsnių temperatūros orkaitėje arba tol, kol pasidarys aukso spalvos.
    Išimti iš skardos ir pakepti keptuvėje apačią apie 5 min., kad apačia pasidarytų traški.
    Skanaus.

Autorius: Aida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų