Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (arba kitoks Jūsų mėgstamas įdaras)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad gautųsi minkoma tešla)
  • 500 mililitrų kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vietoj faršo galime naudoti varškę, dešreles, uogienę, rūkytos vištienos gabaliukus, šoninę ir t.t
    Jei įdarui naudojame faršą, jį sumaišome su susmulkintu svogūnu, česnaku, druska bei pipirais.
    Supilame kefyrą į dubenį, sudedame sodą ir išmaišome.
    Tada įmušame kiaušinį ir beriame miltus, kol tešla gaunasi minkoma rankomis ir nebelipni.
    Išsikočiojame lakštą, pasiėmę lekštutę ją apipjauname, kad gautųsi apskritimas, įdedame įdaro ir gerai užlipdome kraštus.
    Kepame įkaitusiame aliejuje, kol paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Dominyka

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (arba kitoks Jūsų mėgstamas įdaras)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad gautųsi minkoma tešla)
  • 500 mililitrų kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vietoj faršo galime naudoti varškę, dešreles, uogienę, rūkytos vištienos gabaliukus, šoninę ir t.t
    Jei įdarui naudojame faršą, jį sumaišome su susmulkintu svogūnu, česnaku, druska bei pipirais.
    Supilame kefyrą į dubenį, sudedame sodą ir išmaišome.
    Tada įmušame kiaušinį ir beriame miltus, kol tešla gaunasi minkoma rankomis ir nebelipni.
    Išsikočiojame lakštą, pasiėmę lekštutę ją apipjauname, kad gautųsi apskritimas, įdedame įdaro ir gerai užlipdome kraštus.
    Kepame įkaitusiame aliejuje, kol paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Dominyka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų