INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų vandens (karštas)
- 130 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinti sviestą. Į ištirpintą sviestą suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Labai gerai išmaišyti ir tada supilti karštą vandenį ir vėl išmaišyti.
Po truputį suberti miltus ir maišyti. Suberti kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišyti tešlą.
Kepti vaflių keptuvėje.
Vafliai gaunasi minkšti, lengvi ir labai skanūs.
Skanaus!
Autorius: dianele
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų vandens (karštas)
- 130 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinti sviestą. Į ištirpintą sviestą suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Labai gerai išmaišyti ir tada supilti karštą vandenį ir vėl išmaišyti.
Po truputį suberti miltus ir maišyti. Suberti kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišyti tešlą.
Kepti vaflių keptuvėje.
Vafliai gaunasi minkšti, lengvi ir labai skanūs.
Skanaus!
Autorius: dianele
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI