REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kefyro
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 skardinė persikų
  • 200 gramų datulių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų migdolų
  • 100 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kefyro
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 skardinė persikų
  • 200 gramų datulių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų migdolų
  • 100 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 16

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite sviestą su pusę porcijos cukrumi, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus, persijotus su kepino milteliais. Sudėti likusį cukrų ir kefyrą arba jogurtą. Masę išmaišyti elektriniu plaktuvu. Kepimo formą patepkite sviestu, supilkite tešlą ir sudėlioti supjaustytus persikus ar abrikosus iš indelio ir datules e kauliukų. Kepkite 185 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
  2. Ant silpnos ugnies pastoviai maišant sukepti į karamelę 100 g cukraus ir įmesti migdolus, kad apliptų. Tik nesudeginti, perkelti ant sviestinio popieriaus ir leisti atvėsti. Blenderiu susmulkinti karamelizuotus migdolus, bet ne iki miltelių. Plakta grietinėle aptepti atvėsusį pyragą ir apibarstyti karamelizuotais migdolais.

    Skanaus.

    Nepaprasta skanus pyragas tortas.

Autorius: Lena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų