• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų (lapelių)
  • 1 vienetas kopūstų (savojos)
  • 4 vienetai morkų
  • 4 vienetai porų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 120 gramų kiaulės lašinių (rūkyti, su sluoksneliu mėsos)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas supjaustyti šiaudeliais, porų stiebus 2 centimetrų ilgio gabaliukais. Savojos kopūstą supjaustyti smulkiai, bulves - kubeliais.
    Į kepimo formą supilti pakaitintą aliejų, sudėti bulves, morkas, porus, kopūstą, užbarstyti smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintus kmynų lapelius, juoduosius pipirus, pagal skonį druskos.
    Įpilti 3 stiklines vandens, ant viršaus sudėlioti plonomis riekutėmis supjaustytus lašinukus ir 1 valandą patroškinti orkaitėje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų