Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų agurkų
  • 150 gramų bulvių
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 150 gramų morkų
  • 3 saujos petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 400 gramų majonezo
  • 120 mililitrų vandens
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų agurkų
  • 150 gramų bulvių
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 150 gramų morkų
  • 3 saujos petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 400 gramų majonezo
  • 120 mililitrų vandens
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite bulves bei morkas, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite smulkiomis juostelėmis.
    Agurkus ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.
    Želatiną sumaišykite su šiltu vandeniu ir palikite 40 min.
    Kai želatina išbrinksta sumaišykite ją su majonezu.
    Į vieną trečdalį majonezo ir želatinos masės įmaišykite bulves, į kitą trečdalį morkas, o likusį tarkuotą sūrį (šiek tiek sūrio pasilikite apibarstyti viršui).
    Dėkite į formą paeiliui majonezo masę su bulvėmis, morkas, pabarstykite žalumunais, majonezo masę su kiaušiniais, agurkus, žalumynus ir galiausiai majonezo masę su sūriu.
    Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.
    Paruoštą „tortą“ dėkite į šaldytuvą keletai valandų ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų