Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas japoninių ridikų ((baltasis ridikas))
  • 5 vienetai morkų
  • 8 vienetai vyšninių pomidorų
  • 1 skardinė alyvuogių (be kauliukų)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas japoninių ridikų ((baltasis ridikas))
  • 5 vienetai morkų
  • 8 vienetai vyšninių pomidorų
  • 1 skardinė alyvuogių (be kauliukų)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daikoną nuplauti, nuskusti bulvių skustukų. Tuo pačių skustukų supjaustyti plonais griežinėliais ir užmirkyti šaltam vandenį. Iš morkų išpjauti konkorežius, iš pomidoriukų tulpes. Daikono gieržinelius sudėti juostele vienas ant koto ir susukti gėlę, įsmeigti dantų krapštukais. Kiekvieną gėlę įsmeigti ant medinio iešmelio ir pastatyti į vazelę. Ir užkanda ir stalo puošmena.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų