INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 5 vienetai morkų
- 1 vienetas saliero stiebų
- 1 vienetas paprikų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 50 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 valgomasis šaukštas prieskonių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 žiupsnelis laurų lapų
- 1 saujelė žalumynų (petražolės, krapai, bazilikai)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves susmulkinti norima forma.
Skardą patepti sviestu ir dėti bulves, faršą su prieskoniais išbarstyti, svogūnus, morkas su paprika ir salierais ant viršaus. - Užpilti stikline vandens, kurioje ištirpinta grietinė, sudėti žalumynus, druską, lauro lapus.
Kepti apie valandą orkaitėje.
Autorius: Regina