REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai cukinijos ((apie 2-2,5 cm storio griežinėliai) )
  • 100 gramų sūris (fermentinis (tarkuotas) )
  • 100 gramų mesos (malta)
  • 50 gramų sojos (faršas)
  • šiek tiek prieskonių (SANTA MARIA (kelių rūšių juodi pipirai, mėsai ir kt.))
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai cukinijos ((apie 2-2,5 cm storio griežinėliai) )
  • 100 gramų sūris (fermentinis (tarkuotas) )
  • 100 gramų mesos (malta)
  • 50 gramų sojos (faršas)
  • šiek tiek prieskonių (SANTA MARIA (kelių rūšių juodi pipirai, mėsai ir kt.))
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukiniją pjaustyti 2-2,5 cm žiedais, išimti sėklas, barstyti prieskoniais, labai tinka "Santa Maria" persiladas, padruskinti ir apkepti lengvai aliejuje. Nusausinti aliejaus perteklių.
  2. Morką, svogūną ir česnaką smulkinti, pakepti aliejuje, dėti paruoštą mėsos ir sojos faršą, prieskonių, apkepti. (Sojos faršą apvirti apie 10 min. vandenyje su kubeliu buljono). Galima pagardinti trupučiu krapų, salierų ar laiškiniu česnakėliu.
  3. Paruoštą įdarą dėti į cukinijų žiedus, uždėti šiek tiek majonezo, berti tarkuotą sūrį ir kepti orkaitėje ar konvekcinėje krosnelėje, kol sūris paruduos. \


    Skanaus.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų