Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cinamono (Santa Maria, maltas)
- 200 mililitrų cukraus
- 100 mililitrų cukraus (tamsus cukranendrių)
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 mililitrų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (Santa Maria)
- 200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
- 150 gramų riešutų (smulkinti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (Santa Maria)
- 200 mililitrų avižinių dribsnių
- 250 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaunasi ~30 vnt.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Sumaišykite sviestą, cukrų, cukranendrių cukrų ir kiaušinius. Įdėkite riešutus, tarkuotą šokoladą, avižinius dribsnius ir maltą cinamoną. Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir vėliau supilkite į tešlą. Maišykite, kol ji pasidarys vienoda.
Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių. Prieš ragaudami, leiskite jiems atvėsti.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cinamono (Santa Maria, maltas)
- 200 mililitrų cukraus
- 100 mililitrų cukraus (tamsus cukranendrių)
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 mililitrų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (Santa Maria)
- 200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
- 150 gramų riešutų (smulkinti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (Santa Maria)
- 200 mililitrų avižinių dribsnių
- 250 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaunasi ~30 vnt.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Sumaišykite sviestą, cukrų, cukranendrių cukrų ir kiaušinius. Įdėkite riešutus, tarkuotą šokoladą, avižinius dribsnius ir maltą cinamoną. Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir vėliau supilkite į tešlą. Maišykite, kol ji pasidarys vienoda.
Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių. Prieš ragaudami, leiskite jiems atvėsti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą