Šitas patiekalas patiks visiems, kas mėgsta azijietišką virtuvę ir nori pasigaminti kažką panašaus namuose. Tai tobulas variantas. O slaptasis ingredientas yra padažas - jis šiam patiekalui suteikia visą tobulybę. Jeigu nepatinka aštrus čili skonis, galima pasirinkti iš kitų šios serijos padažų, kurie yra kiek švelnesni.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 1 pakelis makaronų (kiaušininiai, 200 g)
 - 400 gramų vištos filė
 - 1 vienetas brokolių
 - 1 vienetas raudonosios paprikos
 - 1 pakelis padažo (Santa maria Soy & Sweet Chili, 150 g)
 - 1 vienetas morkų
 - 1 vienetas aitriųjų paprikų
 - 1 pundelis laiškinių česnakų (smulkinti)
 - 1 pundelis kalendrų
 - 3 skiltelės česnakų
 - 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
 
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
    
  Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti makaronus, taip, kaip nurodyta ant pakelio.
 - Supjaustyti česnaką, vištienos filė, morką ir paprikas plonais šiaudeliais. Susmulkinti kalendras. Brokolius supjaustyti, mažais žiedynais.
 - Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti visas daržoves. Suberti vištieną ir kepti toliau. Po to supilti padažą ir dar 10 min. patroškinti.
 - Sumaišyti su makaronais, pabarstyti laiškiniais česnakais.
 
REKLAMA
 
  
