Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų jaučio kumpio
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
  • 120 mililitrų čili pipirų (padažas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų jaučio kumpio
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
  • 120 mililitrų čili pipirų (padažas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos kumpį ar nugarinę supjaustome 3 cm kubeliais.
    Mėsą sumaišome su žiedeliais supjaustytais svogūnais, čili milteliais, druska, aliejumi, medumi ir čili padažu.
    Marinuojame apie 5-8 valandas.
    Kepame, suvėrę mėsos gabaliukus kartu su pomidorais ir svogūnais, ant žarijų.

Autorius: Indrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų