Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai bazilikų
- šiek tiek citrinų
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek batono (arba bandelės)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- TGeriausiai tinka prancuziškas ilgas batonas, bet jei turite kitokį, tiks ir jis.
Taigi, imame indelį, į jį dedame sviestą, aliejų, druskytę, pipiriukus, baziliką, įspaudžiame česnako skilteles bei ketvirtadalį citrinos. Viską gerai išmaišome. Tada supjaustome batoną norima forma griežinėliais ar išilgai ir apšlakstome šiuo mišiniu, pašauname į įkaitintą orkaitę 10 minučių. Labai tinka su sriubomis, sumuštiniams ar šiaip užkandžiams.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai bazilikų
- šiek tiek citrinų
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek batono (arba bandelės)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- TGeriausiai tinka prancuziškas ilgas batonas, bet jei turite kitokį, tiks ir jis.
Taigi, imame indelį, į jį dedame sviestą, aliejų, druskytę, pipiriukus, baziliką, įspaudžiame česnako skilteles bei ketvirtadalį citrinos. Viską gerai išmaišome. Tada supjaustome batoną norima forma griežinėliais ar išilgai ir apšlakstome šiuo mišiniu, pašauname į įkaitintą orkaitę 10 minučių. Labai tinka su sriubomis, sumuštiniams ar šiaip užkandžiams.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą