REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų cukraus (tešlai)
  • 8 česnakų (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 400 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (aptepimui)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos (tešlai)
  • 60 gramų sviesto (įdarui)
  • 30 gramų sviesto (tešlai)
  • 4 gramai mielių (sausos, tešlai)
  • šiek tiek provanso žolelių (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų cukraus (tešlai)
  • 8 česnakų (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 400 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (aptepimui)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos (tešlai)
  • 60 gramų sviesto (įdarui)
  • 30 gramų sviesto (tešlai)
  • 4 gramai mielių (sausos, tešlai)
  • šiek tiek provanso žolelių (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai skanios bandelės, tinkančios valgyti su sriuba ar šiaip be nieko.. ;)))

    1. Pieną įpilame į karščiui atsparų indą, įdedame sviesto, cukraus, druskos. Pakaitinam, kol ištirps sviestas. Ataušiname.
    2. Sausas mieles sumaišome su miltais ir po truputį beriame į tešlą. Sumaišius paliekame apie 1 val., kad tešla pakiltų.
    3. Tešlą padalijame į 10 dalių, suformuojame rutuliukus, įspaudžiame per vidurį, išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir vėl paliekame kilti apie 30 min.
    4. Įdarui česnaką smulkiai supjaustome ir su SANTA MARIA Provanso žolelėmis įdedame į kambario temperatūros, minkštą sviestą, gerai išmaišome.
    5. Kai bandelės truputį iškyla, kiekvieną iš jų įpjauname peiliu, aptepame kiaušinio ir pieno plakiniu ir įspaudžiame dalį įdaro.
    6. Kepame iki 180° įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol gražiai pagels.

    Skanaus! :)))

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų