Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai burokėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 250 gramų raugintų kopūstų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai burokėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 250 gramų raugintų kopūstų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius išvirti. Svogūną ir virtus burokėlius supjaustyti.
  2. Sumaišyti burokėlius, svogūnus, prieskonius ir raugintus kopūstus. Pagardinti aliejumi.
    Pateikti truputį palaikius šaldytuve.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų