Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 kilogramai pomidorų pastos (žali)
- 2 kilogramai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 200 gramų aliejaus
- 2 kilogramai burokėlių (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuskusti ir sutarkuoti, svogūnus supjaustyti šiaudeliais, pomidorus -nedidelėm skiltelėm, viską sudėti ir troškinti 40min. Pradžioj atrodys daug masės, bet troškinant sukris, atsiras skysčio. Patroškinus sudėti prieskonius, dar kokias 5 min. troškinam, karštą mišrainę dedam į stiklainius ir uždarom.
Tikrai labai skanu, kas mėgsta burolėlius, tam patiks, pamėginkit!
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 kilogramai pomidorų pastos (žali)
- 2 kilogramai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 200 gramų aliejaus
- 2 kilogramai burokėlių (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuskusti ir sutarkuoti, svogūnus supjaustyti šiaudeliais, pomidorus -nedidelėm skiltelėm, viską sudėti ir troškinti 40min. Pradžioj atrodys daug masės, bet troškinant sukris, atsiras skysčio. Patroškinus sudėti prieskonius, dar kokias 5 min. troškinam, karštą mišrainę dedam į stiklainius ir uždarom.
Tikrai labai skanu, kas mėgsta burolėlius, tam patiks, pamėginkit!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą