• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 kilogramai pomidorų pastos (žali)
  • 2 kilogramai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 200 gramų aliejaus
  • 2 kilogramai burokėlių (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuskusti ir sutarkuoti, svogūnus supjaustyti šiaudeliais, pomidorus -nedidelėm skiltelėm, viską sudėti ir troškinti 40min. Pradžioj atrodys daug masės, bet troškinant sukris, atsiras skysčio. Patroškinus sudėti prieskonius, dar kokias 5 min. troškinam, karštą mišrainę dedam į stiklainius ir uždarom.
    Tikrai labai skanu, kas mėgsta burolėlius, tam patiks, pamėginkit!

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 kilogramai pomidorų pastos (žali)
  • 2 kilogramai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 200 gramų aliejaus
  • 2 kilogramai burokėlių (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuskusti ir sutarkuoti, svogūnus supjaustyti šiaudeliais, pomidorus -nedidelėm skiltelėm, viską sudėti ir troškinti 40min. Pradžioj atrodys daug masės, bet troškinant sukris, atsiras skysčio. Patroškinus sudėti prieskonius, dar kokias 5 min. troškinam, karštą mišrainę dedam į stiklainius ir uždarom.
    Tikrai labai skanu, kas mėgsta burolėlius, tam patiks, pamėginkit!

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų