Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 litras sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais, išvirti sultinyje. Išvirusias išgriebti, sutrinti šakute ir vėl sudėti į sultinį.

    Lašinukus supjaustyti kubeliais, pakepinti su smulkiai supjaustytais svogūnu ir česnakais, įberti miltus, pakepinti kol parusvės. Viską supilti į sriubą, gerai išmaišyti, pavirinti. Sudėti smulkintas petražoles, druską, pipirus, nukelti nuo ugnies, sudėti grietinę.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų