Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • 100 mililitrų pieno
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų mesos (malta)
  • 1 galva svogūnų
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • 100 mililitrų pieno
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų mesos (malta)
  • 1 galva svogūnų
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame bulves, padarome bulvių koše su pienų bei sviestų. Farša apkepiname su svogūnais pagardiname druska, pipirais. Konditerinio maišelio pagalba arba šaukštu suformuojame lizdelius. Į lizelių vidų sudedam kepta šaršą su svogūnais. Apibarstome tarkuotų sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę, kol gražiai apskrus.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų