Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 5 vienetai grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2 - 3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo.

    Džiovinti grybai 1 - 2 val pamirkomi, išverdami ir supjaustomi. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kiaušiniai išverdami ir supjaustomi griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, svogūnai, kiaušiniai, grybai, pasūdoma, užbarstoma maltųjų pipirų. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių. Galiausiai užpilama grietine, sumaišytu su grybų nuoviru.

    Kepama orkaitėje 25 - 30 min.

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 5 vienetai grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2 - 3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo.

    Džiovinti grybai 1 - 2 val pamirkomi, išverdami ir supjaustomi. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kiaušiniai išverdami ir supjaustomi griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, svogūnai, kiaušiniai, grybai, pasūdoma, užbarstoma maltųjų pipirų. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių. Galiausiai užpilama grietine, sumaišytu su grybų nuoviru.

    Kepama orkaitėje 25 - 30 min.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų