Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kruopščiai nuplauti baklažanai supjaustomi išilgai storais griežinėliais, apibarstomi druska, apvoliojami miltuose ir apkepami įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Atskirai keptuvėje pakepinamas susmulkintas svogūnas.
    Nulupamos nuplikintų pomidorų žievelės ir supjaustomi griežinėliais pomidorai.
    Ataušusios virtos bulvės sumalamos ir sumaišomos su plaktu kiaušiniu, miltais bei šiek tiek druskos.
    Išminkyta tešla padalinama į dvi lygias dalis ir iškočiojama į plonus blynus.
    Vienu tešlos blynu išklojame aliejumi patepta kepimo skarda ir ant viršaus paeiliui sudedami baklažanai, svogūnas, pomidorai ir žolelės.
    Viršus užklojamas likusiu tešlos blynu ir aptepamas aliejumi.
    Kepama apie 30-45 min.
    Skanaus.

Autorius: Džastina

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kruopščiai nuplauti baklažanai supjaustomi išilgai storais griežinėliais, apibarstomi druska, apvoliojami miltuose ir apkepami įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Atskirai keptuvėje pakepinamas susmulkintas svogūnas.
    Nulupamos nuplikintų pomidorų žievelės ir supjaustomi griežinėliais pomidorai.
    Ataušusios virtos bulvės sumalamos ir sumaišomos su plaktu kiaušiniu, miltais bei šiek tiek druskos.
    Išminkyta tešla padalinama į dvi lygias dalis ir iškočiojama į plonus blynus.
    Vienu tešlos blynu išklojame aliejumi patepta kepimo skarda ir ant viršaus paeiliui sudedami baklažanai, svogūnas, pomidorai ir žolelės.
    Viršus užklojamas likusiu tešlos blynu ir aptepamas aliejumi.
    Kepama apie 30-45 min.
    Skanaus.

Autorius: Džastina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų