INGREDIENTAI:
  -   5 vienetai   bulvių (nedidelės) 
-   1   česnakų 
-   šiek tiek   svogūnų (laiškai) 
-   1 vienetas   kiaušinių 
-   0.5 vieneto   varškės (pakelis) 
-   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
-   2 arbatiniai šaukšteliai   prieskonių (Vegeta) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Česnakinės varškės kremui reikia:
 0,5 pakelio varškės
 1 šaukšto grietinės
 2 šaukštų rūgpienio
 trupučio smulkintų krapų
 
 Bulves nuskutame, sutarkuojame norimo stambumo tarka bei ištriname su puse pakelio varškės. Įtarkuojame česnako skiltelę, dedame susmulkintus svogūno laiškus, prieskonius, išmaišome, įmušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Įkaitintame aliejuje kepame kepame sklindžius.
 Paruošiame česnakinės varškės kremą: likusią pusę pakelio varškės ištriname su grietine, rūgpieniu, įspaudžiame česnako skiltelę, pabarstome krapais ir gerai išsukame. Prieš patiekdami, karštus sklindžius užpilame šiuo varškės kremu. Sakanaus.
   Autorius: Inesa 
           INGREDIENTAI:
  -   5 vienetai   bulvių (nedidelės) 
-   1   česnakų 
-   šiek tiek   svogūnų (laiškai) 
-   1 vienetas   kiaušinių 
-   0.5 vieneto   varškės (pakelis) 
-   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
-   2 arbatiniai šaukšteliai   prieskonių (Vegeta) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Česnakinės varškės kremui reikia:
 0,5 pakelio varškės
 1 šaukšto grietinės
 2 šaukštų rūgpienio
 trupučio smulkintų krapų
 
 Bulves nuskutame, sutarkuojame norimo stambumo tarka bei ištriname su puse pakelio varškės. Įtarkuojame česnako skiltelę, dedame susmulkintus svogūno laiškus, prieskonius, išmaišome, įmušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Įkaitintame aliejuje kepame kepame sklindžius.
 Paruošiame česnakinės varškės kremą: likusią pusę pakelio varškės ištriname su grietine, rūgpieniu, įspaudžiame česnako skiltelę, pabarstome krapais ir gerai išsukame. Prieš patiekdami, karštus sklindžius užpilame šiuo varškės kremu. Sakanaus.
   Autorius: Inesa 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI