Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių (košė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja kmynų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dar karštą bulvių košę sudėkite druską, pipirus, sviestą ir gerai išmaišykite.
    Pravėsus košei sudėkite miltus, kiaušinius ir išminkykite tešlą.
    Gautą tešlą iškočiokite maždaug 0,5 cm storio blynais ir supjaustykite pailgomis juostelėmis.
    Juosteles sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą, pabarstykite kmynais ir kepkite maždaug 15-20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Šias juosteles galite kepti ir keptuvėje su aliejumi, tačiau tuomet, tai jos bus riebesnė ir jau nebus tokios panašios į sausainius.:)
    Skanaus!

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių (košė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja kmynų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dar karštą bulvių košę sudėkite druską, pipirus, sviestą ir gerai išmaišykite.
    Pravėsus košei sudėkite miltus, kiaušinius ir išminkykite tešlą.
    Gautą tešlą iškočiokite maždaug 0,5 cm storio blynais ir supjaustykite pailgomis juostelėmis.
    Juosteles sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą, pabarstykite kmynais ir kepkite maždaug 15-20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Šias juosteles galite kepti ir keptuvėje su aliejumi, tačiau tuomet, tai jos bus riebesnė ir jau nebus tokios panašios į sausainius.:)
    Skanaus!

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų