Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų bulvių (miltingesnės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų sviesto (tirpintas)
  • 1 saujelė petražolių (kapotos)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų silkių ( aliejuje)
  • 50 mililitrų grietinės
  • 2 vienetai svogūnų (mėlyni)
  • 4 vienetai ridikėlių
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų bulvių (miltingesnės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų sviesto (tirpintas)
  • 1 saujelė petražolių (kapotos)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų silkių ( aliejuje)
  • 50 mililitrų grietinės
  • 2 vienetai svogūnų (mėlyni)
  • 4 vienetai ridikėlių
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves sutarkuokite su burokine tarką. Jei išsiskyrė šiek tiek vandens – nupilkite. Įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinį, įberkite druską, pipirus, sudėkite karpotas petražoles bei supilkite tirpintą sviestą. Gerai viską išmaišykite. Keksiukų formą ištepkite sviestu arba išpurškite aliejumi. Į formeles sudėkite maždaug po 1,5 v. šaukšto paruoštos masės. Patarčiau kepti silikoninėse formelėse – bus lengviau išimti. Kepkite įkaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 25 minutes.
  2. Į kiekvieną lizdelį įdėti šaukštelį grietinės, plonai pjaustytų ridikėlių, svogūnų, gabalėliais pjaustytos silkės bei papuoškite žalumynais. Ridikėlius galite pakeisti pomidoru.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų