Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių ((vidutinio dydžio ))
  • 60 gramų kiaulės šoninės ( (rūkyta) )
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių ((vidutinio dydžio ))
  • 60 gramų kiaulės šoninės ( (rūkyta) )
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuoti bulves su specialia tarka arba tarkavimo mašina. Svogūną – kartu. Arba jį galima sutrinti su blenderiu
  2. Į tešlą įmušti kiaušinį, įdėti miltus, pagal skonį įdėti druskos, pipirų.
  3. Į įkaitintą keptuvę su formuoti blynus. Vartant apkepti iš abiejų pusių.
  4. Prieš paskutinį vertimą ant blynų uždėti šoninės gabaliukus, apversti ir apkepti. Tada vėl apversti - ant kitos blynų pusės irgi sudėti šoninės gabaliukus. Apkepti.

    Skanaus!

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų