Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 150 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 150 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves su lupyna išvirti pasūdytame vandenyje.
    Išvirtas nusunkti, nulupti ir sumalti.
    Sumaltas bulves sumaišyti su grietine, kiaušiniu, sviestu, tarkuotu sūriu, druska bei krapais.
    Supilti miltus ir išminkyti vientisą tešlą.
    Iš tešlos suformuoti storą „dešrą“, supjaustyti ją maždaug 8-10 cm ilgio gabalais ir suformuoti apvalias, pailgas bandeles.
    Bandeles sudėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Valgyti atvėsusias.
    Skanaus.

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų