Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas sultinio
  • šiek tiek kario
  • 30 vienetų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame bulves pasūdytame vandenyje.
    Supjaustome svogūną, šoninę, kuo smulkiau sutarkuojame morką.
    Viską pakepiname keptuvėje, pagardiname druskos ir kario prieskoniais.
    Bulvėms išvirus nupilame dalį vandens ir paliekame tiek, kad vos apsemtų bulves, įdedame kubelį sultinio, du šaukštus sviesto ir sutriname bulves kaip bulvių košei.
    Sutrynus bulves supilame pieną, sudedame apkeptas morkas, svogūną bei šoninę, įspaudžiame kelias galvutes česnako, viską pagardiname druska, kario prieskoniais ir pipirais, verdame ant mažos ugnies apie 5 min.

Autorius: Ernesta

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas sultinio
  • šiek tiek kario
  • 30 vienetų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame bulves pasūdytame vandenyje.
    Supjaustome svogūną, šoninę, kuo smulkiau sutarkuojame morką.
    Viską pakepiname keptuvėje, pagardiname druskos ir kario prieskoniais.
    Bulvėms išvirus nupilame dalį vandens ir paliekame tiek, kad vos apsemtų bulves, įdedame kubelį sultinio, du šaukštus sviesto ir sutriname bulves kaip bulvių košei.
    Sutrynus bulves supilame pieną, sudedame apkeptas morkas, svogūną bei šoninę, įspaudžiame kelias galvutes česnako, viską pagardiname druska, kario prieskoniais ir pipirais, verdame ant mažos ugnies apie 5 min.

Autorius: Ernesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų