REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja krapų
  • 4 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
  • 250 gramų jautienos
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 6 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, įdėti į verdantį vandenį ir virti ant silpnos ugnies. Kai pusiau išvirs, įberti druskos ir prieskonių. Išvirusią mėsą išimti, supjaustyti riekelėmis, sultinį perkošti.
    Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti taukuose.
    Į verdantį sultinį suberti ryžius, kai bus pusiau išvirę, įdėti svogūną, juoduosius pipirus, pagal skonį druskos.
    Kai ryžiai bus išvirę, įpilti šaukšte atvėsinto sultinio išmaišytą trynį. Pavirti dar kokias 5 minutes.
    Patiekiant į lėkštę įdėti pjaustytos jautienos, užpilti sriuba ir pabarstyti smulkintais krapais.

Autorius: [email protected]

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja krapų
  • 4 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
  • 250 gramų jautienos
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 6 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, įdėti į verdantį vandenį ir virti ant silpnos ugnies. Kai pusiau išvirs, įberti druskos ir prieskonių. Išvirusią mėsą išimti, supjaustyti riekelėmis, sultinį perkošti.
    Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti taukuose.
    Į verdantį sultinį suberti ryžius, kai bus pusiau išvirę, įdėti svogūną, juoduosius pipirus, pagal skonį druskos.
    Kai ryžiai bus išvirę, įpilti šaukšte atvėsinto sultinio išmaišytą trynį. Pavirti dar kokias 5 minutes.
    Patiekiant į lėkštę įdėti pjaustytos jautienos, užpilti sriuba ir pabarstyti smulkintais krapais.

Autorius: [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų