REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bananų
  • šiek tiek cukraus pudros ((papuošimui))
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • šiek tiek migdolų (esencija)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 5 vienetai juodojo šokolado (plytelės)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų bei vanilinį cukrų gerai išmaišome, pilame pieną, sudedame miltus, krakmolą, nepamirštame įpili aliejaus bei migdolų esencijos ir viską labai gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Turi gautis tiršta masė.
    Kad blynai neprisviltų, keptuvę patepame aliejumi sudrėkintu popierinio rankšluosčio gabalėliu ir įkaitinus kepame lietinius blynus.
    Bananų žievę nulupame, perjauname bananus išilgai pusiau ir kiekvieną pusę susukame į iškeptus lietinius blynus.
    Turime 8 blynelius su bananais.
    Juos apkepame keptuvėje, tuomet jie būna traškūs ir gražios auksinės spalvos bei nepaprastai skaniai kvepia dėl naudotos migdolų esencijos ir vanilinio cukraus.
    Pateikimas: Lėkštės kraštus apibarstome cukraus pudra, į lėkštės vidurį sudedame apkeptus bananinius blynelius ir ant jų viršaus apšlakstome ištirpintą šokoladą (šokoladą ištirpiname vandens vonelėje).
    Skanaus!

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bananų
  • šiek tiek cukraus pudros ((papuošimui))
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • šiek tiek migdolų (esencija)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 5 vienetai juodojo šokolado (plytelės)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų bei vanilinį cukrų gerai išmaišome, pilame pieną, sudedame miltus, krakmolą, nepamirštame įpili aliejaus bei migdolų esencijos ir viską labai gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Turi gautis tiršta masė.
    Kad blynai neprisviltų, keptuvę patepame aliejumi sudrėkintu popierinio rankšluosčio gabalėliu ir įkaitinus kepame lietinius blynus.
    Bananų žievę nulupame, perjauname bananus išilgai pusiau ir kiekvieną pusę susukame į iškeptus lietinius blynus.
    Turime 8 blynelius su bananais.
    Juos apkepame keptuvėje, tuomet jie būna traškūs ir gražios auksinės spalvos bei nepaprastai skaniai kvepia dėl naudotos migdolų esencijos ir vanilinio cukraus.
    Pateikimas: Lėkštės kraštus apibarstome cukraus pudra, į lėkštės vidurį sudedame apkeptus bananinius blynelius ir ant jų viršaus apšlakstome ištirpintą šokoladą (šokoladą ištirpiname vandens vonelėje).
    Skanaus!

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų