Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų cukraus pudros
  • 8 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 8 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 350 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus.
    Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje.
    Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką.
    Gatavu kremu pertepti visus papločius.
    Papuošti savo nuožiūra.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų cukraus pudros
  • 8 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 8 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 350 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus.
    Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje.
    Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką.
    Gatavu kremu pertepti visus papločius.
    Papuošti savo nuožiūra.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų