Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų cukraus pudros
- 8 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 8 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 350 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus.
Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje.
Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką.
Gatavu kremu pertepti visus papločius.
Papuošti savo nuožiūra.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų cukraus pudros
- 8 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 8 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 350 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus.
Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje.
Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką.
Gatavu kremu pertepti visus papločius.
Papuošti savo nuožiūra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą