Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus (rudasis)
  • 6 česnakų
  • šiek tiek imbierų (šaknis, 2cm)
  • 3 gramai juodųjų pipirų (grūsti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 400 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 120 gramų svogūnų
  • 1500 gramų triušienos (triušis)
  • 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 40 gramų acto (Obuolių)
  • 20 gramų sojos padažo
  • 15 gramų druskos
  • 0.5 litro sultinio (mėsos)
  • 500 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 6 porcijos.
    Kadangi ne visi mėgsta briuselinius kopūstėlius, todėl juos galite pakeisti žirneliais ir morkytėmis, arba kitomis, Jūsų mėgstamomis daržovėmis. Aš siūlyčiau šaldytų daržovių rinkinius, kur rasite Jums patinkančių, gardžiausių daržovyčių arba galite pamėginti ir su vaisiais.
    Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
    Triušio gabalus apkepinkite įkaitintame aliejuje, paskui pasūdykite ir pagardinkite grūstais juodaisiais pipirais.
    Česnaką smulkiai sukapokite, svogūną supjaustykite stambiomis skiltelėmis.
    Nulupkite ir smulkiai supjaustykite imbiero šaknį.
    Į puodą įdėkite mėsą, česnakus, svogūnus, imbierą, laurų lapus, supilkite actą, sojų padažą, mėsos sultinį, įberkite cukraus, druskos ir uždengtame puode troškinkite maždaug 30 min.
    Briuselinius kopūstus atskirame puode pasūdytame vandenyje pavirkite 10 min.
    Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą sudėkite briuselinius kopūstus, supilkite patroškintą triušieną, ant viršaus sudėliokite mažus pomidorėlius ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus (rudasis)
  • 6 česnakų
  • šiek tiek imbierų (šaknis, 2cm)
  • 3 gramai juodųjų pipirų (grūsti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 400 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 120 gramų svogūnų
  • 1500 gramų triušienos (triušis)
  • 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 40 gramų acto (Obuolių)
  • 20 gramų sojos padažo
  • 15 gramų druskos
  • 0.5 litro sultinio (mėsos)
  • 500 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 6 porcijos.
    Kadangi ne visi mėgsta briuselinius kopūstėlius, todėl juos galite pakeisti žirneliais ir morkytėmis, arba kitomis, Jūsų mėgstamomis daržovėmis. Aš siūlyčiau šaldytų daržovių rinkinius, kur rasite Jums patinkančių, gardžiausių daržovyčių arba galite pamėginti ir su vaisiais.
    Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
    Triušio gabalus apkepinkite įkaitintame aliejuje, paskui pasūdykite ir pagardinkite grūstais juodaisiais pipirais.
    Česnaką smulkiai sukapokite, svogūną supjaustykite stambiomis skiltelėmis.
    Nulupkite ir smulkiai supjaustykite imbiero šaknį.
    Į puodą įdėkite mėsą, česnakus, svogūnus, imbierą, laurų lapus, supilkite actą, sojų padažą, mėsos sultinį, įberkite cukraus, druskos ir uždengtame puode troškinkite maždaug 30 min.
    Briuselinius kopūstus atskirame puode pasūdytame vandenyje pavirkite 10 min.
    Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą sudėkite briuselinius kopūstus, supilkite patroškintą triušieną, ant viršaus sudėliokite mažus pomidorėlius ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų