Į verdantį vandenį suberti supjaustytas kubeliais bulves ir grybus, morką ir svogūną supjaustyti smulkiai ir pakepinti keptuvėje, pakepintas morkas ir svogūnus suberti į puodą, paskui supjaustytus svogūnų laiškus, druską, pipirus, įberti daržovių ir truputį mėsos prieskonių. (Galima įberti šaukštelį miltų kad sriuba būtų tirštesnė)
Autorius: Gita
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių (3-4)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
šiek tiek baravykų (konservuoti)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (daržovių ir mėsos)
šiek tiek daržovių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį suberti supjaustytas kubeliais bulves ir grybus, morką ir svogūną supjaustyti smulkiai ir pakepinti keptuvėje, pakepintas morkas ir svogūnus suberti į puodą, paskui supjaustytus svogūnų laiškus, druską, pipirus, įberti daržovių ir truputį mėsos prieskonių. (Galima įberti šaukštelį miltų kad sriuba būtų tirštesnė)