Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (pjaustyti laiškai)
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybai perrenkami, nuvalomi, nuplaunami kiaurasamtyje ir nuvarvinami.
Supjaustomi gabalėliais (jei pievagrybiai — apšlakstomi actu, kad nepatamsėtų) ir išverdami pasūdytame vandenyje.
Dar kartą kiaurasamtyje gerai nuvarvinami.
Po to sudedami į dubenį, pabarstomi druska bei maltais pipirais, apšlakstomi citrinos sultimis, aliejumi ir išmaišomi.
Sudėjus į salotinę, palaistoma padažu ir papuošiama ankštpipiriais arba salotų lapais.
Padažas paruošiamas taip: 200 g majonezo sumaišoma su 3 šaukštais paruoštų garstyčių, pridedama šaukštas smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, druskos ir cukraus pagal skonį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (pjaustyti laiškai)
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybai perrenkami, nuvalomi, nuplaunami kiaurasamtyje ir nuvarvinami.
Supjaustomi gabalėliais (jei pievagrybiai — apšlakstomi actu, kad nepatamsėtų) ir išverdami pasūdytame vandenyje.
Dar kartą kiaurasamtyje gerai nuvarvinami.
Po to sudedami į dubenį, pabarstomi druska bei maltais pipirais, apšlakstomi citrinos sultimis, aliejumi ir išmaišomi.
Sudėjus į salotinę, palaistoma padažu ir papuošiama ankštpipiriais arba salotų lapais.
Padažas paruošiamas taip: 200 g majonezo sumaišoma su 3 šaukštais paruoštų garstyčių, pridedama šaukštas smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, druskos ir cukraus pagal skonį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą