Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas tešlos (mielinė)
  • 500 gramų varškės (pertrinta)
  • 2 vienetai apelsinų žievelės (apelsinų)
  • 150 gramų pieno
  • 150 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas tešlos (mielinė)
  • 500 gramų varškės (pertrinta)
  • 2 vienetai apelsinų žievelės (apelsinų)
  • 150 gramų pieno
  • 150 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę suplakti su 100g cukraus, apelsinų cedrą, kiaušinių iki vientisos masės. Iš mėlinės tešlos suformuoti bandeles su varškės įdarų. Sudėti į kepimo formą ir palikti kilti apie pusvalandį. Pašauti į orkaitę 200°C apie 25-30 min. Piene ištirpinti likusį 50g cukraus. Praėjus 20 min. po kepimo pradžios supilti pieną tiesiai ant bandelių ir kepti dar apie 10-15 min.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų