INGREDIENTAI:
- 1 vienetas baklažanų
- 3 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
- šiek tiek prieskonių
- 200 gramų grybų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname keptuvėje kelis šlakelius aliejaus ir pakepiname svogūną.
Po to sudedame sutarkuotą morką ir pakepiname dar 2-3 minutes.
Sudedame grybus (turėjau šaldytų). Kepiname dar 2 minutes. Įmaišome pieną.
Viską sudedam į puodą. Pakepiname kubeliais supjaustytą baklažaną, smulkintą dešrą, bulves - ir taip pat sudedam į puodą. Įpilame apie 1,5-2 l užvirinto vandens. Verdame apie 15-20 minučių.
Labai skanu :)
Autorius: Kamilė
REKLAMA