Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek jautienos (filė)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų batono
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų lašinių (rūkyti arba švieži)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos)
  • 1 vienetas pastarnokų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek jautienos (filė)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų batono
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų lašinių (rūkyti arba švieži)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos)
  • 1 vienetas pastarnokų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis.
  2. Nupjaukite nuo duonos plutą, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį.
  3. Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.
  4. Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami siūlu ar dantų krapštukais.
  5. Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.
  6. Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.
  7. Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir patroškinkite.
  8. Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.

Autorius: Obelių aliejus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų