INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų (didysis)
- 1 vienetas citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 10 gramų salotų
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 2 vienetai vištos filė
- 0.5 stiklinės baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 0.5 valgomojo šaukšto kajeno pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė užpilti vynu, trupučiu citrinos sulčių, įberti cukraus, juodųjų pipirų, pagal skonį druskos ir išvirti. Išimti ir supjaustyti gabaliukais.
Svogūną supjaustyti žiedais. Salotų lapus susmulkinti.
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kauliuką ir dalį minkštimo. Minkštimą supjaustyti kubeliais, užpilti citrinos sultimis.
Grietinę išmaišyti su 2 šaukštais vištienos nuoviro, pridėti susmulkintus česnakus, kajeno pipirus, pjaustytą vištieną, avokado minkštimą, svogūną ir salotų lapus.
Viską gerai permaišyti ir sudėti į avokado puseles.
REKLAMA