REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (kartu su cukrumi)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus („Dansukker“, perlinis)
  • 1 sauja saulėgrąžų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai sirupo („Dansukker“, auksaspalvis)
  • 120 gramų sviesto
  • šiek tiek razinų
  • 400 gramų avižinių dribsnių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (kartu su cukrumi)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus („Dansukker“, perlinis)
  • 1 sauja saulėgrąžų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai sirupo („Dansukker“, auksaspalvis)
  • 120 gramų sviesto
  • šiek tiek razinų
  • 400 gramų avižinių dribsnių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą svietą suplakti su kiaušiniu, suberti dribsnius, saulėgrąžas ir palikti pusvalandžiui, kad pabrinktų.
    Suberti miltus, cukrų su cinamonu, cukrų su vanile, supilti skystą cukrų, išmaišyti ir formuoti ežiukus.
    Paimti už nosytės, apvolioti perlinio cukraus - aguonų mišinyje. Padaryti iš razinų nosytes ir akytes.

    Kepti apie 180-190° C orkaitėje 20 min.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų