Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (ugninė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio žolelių ir česnakų mišinio
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (ugninė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio žolelių ir česnakų mišinio
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves perpjauti per puse ir supjaustyti skiltelėmis. Užvirti puodą vandens ir apvirti jame bulvių skilteles apie 8 minutes, kad tik pradėtų minkštėti, bet nesuirtų. SANTA MARIA prieskonius sumaišyti su sutrintu česnaku, druska ir aliejumi. Kai bulvės apvirs nupilti vandenį ir leisti joms pagaruoti, tada užpilti prieskonių tyrelę sumaišyti ir išdėliojus ant skardos kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 45 minutes. Tinka gaivus padažas, pvz., salierų ir grietinės. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų