Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek voveraičių
- šiek tiek vandens
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname aliejuje, kol gražiai apskrus.
Sudedame voveraites, pabarstome prieskoniais, gerai išmaišome ir kepame kurį laiką nuolat maišant.
Vėliau įpilame vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname, kol voveraitės suminkštės.
Atvėsiname, pabarstome krapais ir viską gerai išmaišome.
Gautą masę supilame į vienkartinius indelius ir dedame į šaldymo kamerą.
Žiemą galėsite mėgautis šiais nuostabiais grybais, pagardindami jais sriubas, padažus ir t. t.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek voveraičių
- šiek tiek vandens
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname aliejuje, kol gražiai apskrus.
Sudedame voveraites, pabarstome prieskoniais, gerai išmaišome ir kepame kurį laiką nuolat maišant.
Vėliau įpilame vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname, kol voveraitės suminkštės.
Atvėsiname, pabarstome krapais ir viską gerai išmaišome.
Gautą masę supilame į vienkartinius indelius ir dedame į šaldymo kamerą.
Žiemą galėsite mėgautis šiais nuostabiais grybais, pagardindami jais sriubas, padažus ir t. t.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą