REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 1/4 stiklinės taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės pieno
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 stiklinės sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kvapiųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1/3 stiklinės serbentų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, druską, cukrų ir džiovintus serbentus.
    Su sumaišytais sausiais ingredientais sukapoti sviestą ir taukus.
    Suplakti kiaušinį su pienu ir sumaišyti su birių produktų bei sviesto ir taukų mišiniu.
    Tešlą soformuoti į kamuolį ir iškočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus.
    Iškočiotą tešlą supjaustyti apvaliais blyneliais.
    Gautus blynelius vartant kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol sausainiai gražiai apskrunda.
    Patiekti šiltus su grietinėle bei uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 1/4 stiklinės taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės pieno
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 stiklinės sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kvapiųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1/3 stiklinės serbentų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, druską, cukrų ir džiovintus serbentus.
    Su sumaišytais sausiais ingredientais sukapoti sviestą ir taukus.
    Suplakti kiaušinį su pienu ir sumaišyti su birių produktų bei sviesto ir taukų mišiniu.
    Tešlą soformuoti į kamuolį ir iškočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus.
    Iškočiotą tešlą supjaustyti apvaliais blyneliais.
    Gautus blynelius vartant kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol sausainiai gražiai apskrunda.
    Patiekti šiltus su grietinėle bei uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų