Virtas bulves sutrinti su 4 šaukštais sviesto bei šiek tiek druskos. Ištirpinti gilioje troškintuvėje likusį sviestą ir pakepinti jame apie 10 min. smulkintą svogūną, nuskustas ir gabaliukais supjaustytas morkas, kukurūzus, žirnelius bei šiaudeliais supjaustytą kumpį. Įpilti į troškintuvę Vorčesterio padažo, sultinio, paskaninti prieskoniais ir uždengus troškinti apie 10-15 min. Ištroškintą jautieną su daržovėmis sudėti į kepimo indą ir ant viršaus konditeriniu švirkštu užspausti bulvių košę. Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Gaunasi maždaug 5-6 porcijos. Skanaus.
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių (virtos)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
100 gramų kukurūzų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
100 gramų žirnių
175 gramai jaučio kumpio (sūdytas, vytintas)
šiek tiek druskos
8 valgomieji šaukštai sviesto
0.5 stiklinės sultinio (jautienos)
šiek tiek prieskonių (jautienai)
1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas bulves sutrinti su 4 šaukštais sviesto bei šiek tiek druskos. Ištirpinti gilioje troškintuvėje likusį sviestą ir pakepinti jame apie 10 min. smulkintą svogūną, nuskustas ir gabaliukais supjaustytas morkas, kukurūzus, žirnelius bei šiaudeliais supjaustytą kumpį. Įpilti į troškintuvę Vorčesterio padažo, sultinio, paskaninti prieskoniais ir uždengus troškinti apie 10-15 min. Ištroškintą jautieną su daržovėmis sudėti į kepimo indą ir ant viršaus konditeriniu švirkštu užspausti bulvių košę. Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Gaunasi maždaug 5-6 porcijos. Skanaus.