Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.15 23:41 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė, tarkuota)
- 200 gramų cukraus (+ 2 v. š.)
- 50 gramų krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės
- 250 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukite su 200 g cukraus ir kiaušiniais.
Įmaišykite nutarkuotą apelsino žievelę ir su krakmolu bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite miltais, sukrėskite į ją tešlą, išlyginkite tešlos paviršių ir peiliu subadykite iki dugno.
Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
Iškeptą pyragą išverskite iš formos ir atvėsinkite.
Puoškite su 2 šaukštais cukraus išplakta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis (dar galite aptepti šokoladu).
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė, tarkuota)
- 200 gramų cukraus (+ 2 v. š.)
- 50 gramų krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės
- 250 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukite su 200 g cukraus ir kiaušiniais.
Įmaišykite nutarkuotą apelsino žievelę ir su krakmolu bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite miltais, sukrėskite į ją tešlą, išlyginkite tešlos paviršių ir peiliu subadykite iki dugno.
Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
Iškeptą pyragą išverskite iš formos ir atvėsinkite.
Puoškite su 2 šaukštais cukraus išplakta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis (dar galite aptepti šokoladu).
Skanaus!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą