Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 200 gramų cukraus (+ 2 v. š.)
  • 50 gramų krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės
  • 250 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su 200 g cukraus ir kiaušiniais.
    Įmaišykite nutarkuotą apelsino žievelę ir su krakmolu bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite miltais, sukrėskite į ją tešlą, išlyginkite tešlos paviršių ir peiliu subadykite iki dugno.
    Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
    Iškeptą pyragą išverskite iš formos ir atvėsinkite.
    Puoškite su 2 šaukštais cukraus išplakta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis (dar galite aptepti šokoladu).
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 200 gramų cukraus (+ 2 v. š.)
  • 50 gramų krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės
  • 250 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su 200 g cukraus ir kiaušiniais.
    Įmaišykite nutarkuotą apelsino žievelę ir su krakmolu bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite miltais, sukrėskite į ją tešlą, išlyginkite tešlos paviršių ir peiliu subadykite iki dugno.
    Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
    Iškeptą pyragą išverskite iš formos ir atvėsinkite.
    Puoškite su 2 šaukštais cukraus išplakta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis (dar galite aptepti šokoladu).
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų