Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 175 margarino
  • 175 miltai
  • 175 cukraus (rudas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 3 kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • Glajui:
  • 250 cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 175 margarino
  • 175 miltai
  • 175 cukraus (rudas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 3 kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • Glajui:
  • 250 cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius, beriame cukrų, dedame minkštą sviestą, įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės. Supilame tešlą į aliejumi išteptą formą ir kepame 180° temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą. Maišome mediniu šaukštu, kol gausime vienalytę masę .Glajus neturi būti labai tirštas. Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų