Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 200 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 180 mililitrų pieno
- 100 gramų juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 125 mililitrai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį, cukrų, pieną, aliejų bei apelsino žievelę suplakti į vientisą. Dubenyje sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais. Supilti plakinį į miltus ir gerai išmaišyti. Tada į masę įdėti susmulkintą mažais gabalėliais šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Į formales dedam po gerą šaukštą tešlos į kiekvieną, taip, kad tešla užpildytų apie 2/3 formelės (apie 20 keksiukų). Šaunam orkaitėn ir kepam apie 30-40 min. Pabandom su mediniu pagaliuku arba tiesiog paragaujam vieną mufiną. Skanaus!
Patarimas. Jei mėgstate, pagardinkite tešlą cinamonu, tuomet skonis bus dar "kalėdiškesnis" :)
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 200 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 180 mililitrų pieno
- 100 gramų juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 125 mililitrai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį, cukrų, pieną, aliejų bei apelsino žievelę suplakti į vientisą. Dubenyje sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais. Supilti plakinį į miltus ir gerai išmaišyti. Tada į masę įdėti susmulkintą mažais gabalėliais šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Į formales dedam po gerą šaukštą tešlos į kiekvieną, taip, kad tešla užpildytų apie 2/3 formelės (apie 20 keksiukų). Šaunam orkaitėn ir kepam apie 30-40 min. Pabandom su mediniu pagaliuku arba tiesiog paragaujam vieną mufiną. Skanaus!
Patarimas. Jei mėgstate, pagardinkite tešlą cinamonu, tuomet skonis bus dar "kalėdiškesnis" :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą