Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek morkų (virtos)
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į dubenį pieną, suberkite miltus ir įmuškite du kiaušinius. Jei matysite, kad tešla per skysta, berkite daugiau miltų.
    Viską gerai išmaišykite, kad neliktų gabaliukų.
    Įdėkite kepimo miltelius, suberkite cukrų bei druską ir dar kartą pamaišykite.
    Iš tešlos darykite blynelius, per vidurį į kiekvieną įdėkite truputį varškės, smulkiai papjaustytos morkos ir tarkuoto sūrio.
    Užsukite ir užmaigykit kampus, kad neišbyrėtų.
    Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.
    Gaunasi tikrai nuostabiai skanios ir sočios bandelės.
    Taip pat galite paimprovizuoti įdėdami į vidų tokių daržovių, kaip: svogūnai, burokai, pomidorai.
    Skanaus.

Autorius: Anzelma

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek morkų (virtos)
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į dubenį pieną, suberkite miltus ir įmuškite du kiaušinius. Jei matysite, kad tešla per skysta, berkite daugiau miltų.
    Viską gerai išmaišykite, kad neliktų gabaliukų.
    Įdėkite kepimo miltelius, suberkite cukrų bei druską ir dar kartą pamaišykite.
    Iš tešlos darykite blynelius, per vidurį į kiekvieną įdėkite truputį varškės, smulkiai papjaustytos morkos ir tarkuoto sūrio.
    Užsukite ir užmaigykit kampus, kad neišbyrėtų.
    Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.
    Gaunasi tikrai nuostabiai skanios ir sočios bandelės.
    Taip pat galite paimprovizuoti įdėdami į vidų tokių daržovių, kaip: svogūnai, burokai, pomidorai.
    Skanaus.

Autorius: Anzelma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų