Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek antienos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek grybų
  • šiek tiek sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Antį ištrinti druska ir pipirais.
    Grybus apkepti svieste ir jais įkimšti antį, užsiūti ir kepti orkaitėje 1,5 val.
    Likus 20 min. iki kepimo pabaigos, sudėti bulves šalia anties.
    Baigus kepti, antį ištraukti iš orkaitės, apibarstyti tarkuotu sūriu, papuošti žalumynais.

Autorius: Lukas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek antienos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek grybų
  • šiek tiek sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Antį ištrinti druska ir pipirais.
    Grybus apkepti svieste ir jais įkimšti antį, užsiūti ir kepti orkaitėje 1,5 val.
    Likus 20 min. iki kepimo pabaigos, sudėti bulves šalia anties.
    Baigus kepti, antį ištraukti iš orkaitės, apibarstyti tarkuotu sūriu, papuošti žalumynais.

Autorius: Lukas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Jaukūs patiekalai su Krekenavos Grynuoliais


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų