Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek juodos duonos
  • šiek tiek dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sušaldome dešrelę, sutarkuojame. Duonos riekę patepame majonezu ir užbarstome tarkuotos dešrelės. Skanu ir praktiška: vienos dešrelės pakanka visai šeimai pavalgyti.

    Jei alkis neleidžia užmigti, išgerkite dvi stiklines vandens ir pasistenkite kuo greičiau užmigti. Skrandis ne iš karto supras, kad yra apgautas.

    Jei juodą duoną įtrinsite česnaku, ji kvepės dešra.

    Jei kiaušinį sušaldysite, perpjausite pusiau ir tik tuomet kepsite kiaušinienę, atrodys, kad ji – iš dviejų kiaušinių.

    Arbatą galima plikyti septynis kartus. Aštuntą kartą arbatžolės pakyla į paviršių pažiūrėti į šykštuolį.

Autorius: Badaujantis

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek juodos duonos
  • šiek tiek dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sušaldome dešrelę, sutarkuojame. Duonos riekę patepame majonezu ir užbarstome tarkuotos dešrelės. Skanu ir praktiška: vienos dešrelės pakanka visai šeimai pavalgyti.

    Jei alkis neleidžia užmigti, išgerkite dvi stiklines vandens ir pasistenkite kuo greičiau užmigti. Skrandis ne iš karto supras, kad yra apgautas.

    Jei juodą duoną įtrinsite česnaku, ji kvepės dešra.

    Jei kiaušinį sušaldysite, perpjausite pusiau ir tik tuomet kepsite kiaušinienę, atrodys, kad ji – iš dviejų kiaušinių.

    Arbatą galima plikyti septynis kartus. Aštuntą kartą arbatžolės pakyla į paviršių pažiūrėti į šykštuolį.

Autorius: Badaujantis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų